I'm Still ALIVE !!

Thursday, February 7, 2013 @Thursday, February 07, 2013 | 0 lover[s] ♥


ohh!! da lame betol la tak m'hapdet blog ni..bersawang-sawang dah,lupe plak nak upah amah suruh cuci sikit blog aku ni haha bukan tak nak hupdet,tapi kalo hupdate pon tak de sape nak mebacanye,ye dakkk??
aku taw lerrr hahahha
NOW!! aku dah pon berjaya menamatkan DIPLOMA aku selama 3 tahun ni,fuhh!!tercungap-cungap nak abiskan pon hehe tapi Alhamdulillah,aku n kawan-kawan seperjuangan dah berjaya menamatkan diploma hehe and kitorang akan konvo tak lame lagi!!!wahhhhhh,tak sabor bebenor nak konvo heee :P
sekarang aku dah pon bekerja hee da nak dekat seminggu baru keje,gaji pon xdapat lagi heeee :)
okey lah,xde ape nak citekan,cume nak bagi taw besok aku jadi bday girl!!!hoyeahhh!!
da masok 22th dah aku >.<
haishhh,kawan-kawan ramai betol da kawen n tunang,turn aku bila pulak nih??
heeee tak ade jodoh lagi,ye dakkkkkk???haha
hope aku akan lebih matang dan dimurahkan rezeki !amin dan dipercepatkan jodoh heeeee
nak jugakkkk kan?? :P
okeeeyyy have a nice day :)
daaa
0 Bercakap-Cakap




can call me shema
im addicted to BIGBANG
i love them :)
08 feb/21th on 2012
im Taken weee :)
love my family damn much !!
FULLSTOP !!


Hello Peep's, your IP is

100% Real Verified Official Account ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌
✔©Original Profile®✔



Photobucket
WITHOUT YOU by G_DRAGON :)


My LoveLy Parents
Photobucket height=

My LoveLy Brother
Photobucket

My LoveLy Sister's

Photobucket

My LoveLy Sister

Photobucket

My LoveLy Peep's

Photobucket