I'm Still ALIVE !!

Thursday, February 7, 2013 @Thursday, February 07, 2013 | 0 lover[s] ♥


ohh!! da lame betol la tak m'hapdet blog ni..bersawang-sawang dah,lupe plak nak upah amah suruh cuci sikit blog aku ni haha bukan tak nak hupdet,tapi kalo hupdate pon tak de sape nak mebacanye,ye dakkk??
aku taw lerrr hahahha
NOW!! aku dah pon berjaya menamatkan DIPLOMA aku selama 3 tahun ni,fuhh!!tercungap-cungap nak abiskan pon hehe tapi Alhamdulillah,aku n kawan-kawan seperjuangan dah berjaya menamatkan diploma hehe and kitorang akan konvo tak lame lagi!!!wahhhhhh,tak sabor bebenor nak konvo heee :P
sekarang aku dah pon bekerja hee da nak dekat seminggu baru keje,gaji pon xdapat lagi heeee :)
okey lah,xde ape nak citekan,cume nak bagi taw besok aku jadi bday girl!!!hoyeahhh!!
da masok 22th dah aku >.<
haishhh,kawan-kawan ramai betol da kawen n tunang,turn aku bila pulak nih??
heeee tak ade jodoh lagi,ye dakkkkkk???haha
hope aku akan lebih matang dan dimurahkan rezeki !amin dan dipercepatkan jodoh heeeee
nak jugakkkk kan?? :P
okeeeyyy have a nice day :)
daaa
0 Bercakap-Cakap

♥ JUST FOR YOU DEAR ♥

Friday, October 5, 2012 @Friday, October 05, 2012 | 0 lover[s] ♥


Greeting Text


Dear Mr.Simple ♥


♥ I LOVE YOU FOR A THOUSAND TIME  ♥
AND
♥ I HEART YOU ♥

♥  If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you.Cause I never want to lose someone LIKE YOU..♥ 

 ♥ If I had to choose between breathing and loving you I would use my last breath to tell you that I love you.

 When I say I love you, please believe it’s true. When I say forever, know I’ll never leave you. When I say goodbye, promise me you won’t cry. Cause the day I’ll be saying that would be the day I die. 

FROM YOUR LOVE ! ♥












0 Bercakap-Cakap

BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 MALAYSIA :(

Saturday, July 28, 2012 @Saturday, July 28, 2012 | 0 lover[s] ♥

Greeting Text

Oh andwe andweeee!!  nak pegi konsert bigbang jugakkk !!!
huhu bukan senang dorang nak datang malaysia nih !!
nak nangis,menjerit,sume ade :(
bye !!

BIGBANG,kite ta de jodoh nak jumpe :(
TOP,GD,DAESUNG,SEUNGRI&TAEYANG
uwaaaaa :(


NOTA KAKI:Ade sape2 ta nak belanje aku tiket BIGBANG,ta mahal RM188 je :(
0 Bercakap-Cakap




can call me shema
im addicted to BIGBANG
i love them :)
08 feb/21th on 2012
im Taken weee :)
love my family damn much !!
FULLSTOP !!


Hello Peep's, your IP is

100% Real Verified Official Account ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌
✔©Original Profile®✔



Photobucket
WITHOUT YOU by G_DRAGON :)


My LoveLy Parents
Photobucket height=

My LoveLy Brother
Photobucket

My LoveLy Sister's

Photobucket

My LoveLy Sister

Photobucket

My LoveLy Peep's

Photobucket